خواص بهار نارنج چیست
خواص بهار نارنج چیست
عرق بهار نارنج بسیار معروف است و شربتش بسیار خوشمزه می باشد. بهتر است بدانید بهار نارنج، شکوفه ی درخت نارنج است که در عطرسازی و ساختن اسانس ها، انواع نوشیدنی های فصلی و عرقیجات و تهیه مربا، گز اصفهان، سوهان قم و … کاربرد فراوان دارد. شهر های بابل و شیراز در اردیبهشت ماه، با رایحه جادویی بهار نارنج، هر رهگذری را سرمست می کند به نحوی که این دو شهر را شهر بهارنارنج می نامند. از بهارنارنج عرقی تهیه می کنند که طبیعت گرم دراد و مقوی جسم و روح انسان است . از اشکال دارویی گل بهار نارنج روغن، دم کرده، عرق و اسانس است.
خواص بهار نارنج را می دانید
این گیاه خواص فراوانی دارد و بیشتر شهرتش تاثیر روی سیستم عصبی است و آرامش اعصاب مفید است و به شما حس آرامش را می دهد و تسکین دهنده سردرد های میگرنی است.برای تقویت معده می توانید روی خواص این گیاه حساب کنید و تپش نامنظم قلب شما، تشویش و اضطراب را برطرف می کند.
برای کنترل تشنج ها و حمله قلبی این گیاه مورد استفاده قرار می گیرد و درمان کم خوابی و بی خوابی است ، به شرط آنکه قبل خواب آن را همراه با چای میل نمایید.برای افزایش اشتها و درمان سرفه کاربرد دارد.
نرم کننده پوست خشک است و از شکنندگی مویرگها جلوگیری می کند. اگر مداوم دچار دل درد می شوید و دچار نفخ شکم و اسپاسم و بیماری سوء هاضمه هستید و بی اعصاب هستید روی خواص این گیاه حساب کنید.
شاید شما هم کسانی را دیده باشید که دچار قولنج های عصبی هستند ، بهنرین درمان برای آنها دم کرده گل درخت بهارنارنج است.اگر دنبال درمان طبیعی سنگ کلیه و سنگ مثانه هستید کافیست که آب کرفس را با عرق بهار نارنج با هم مخلوط کرده و استفاده کنید تا این سنگها خرد شده و از بین بروند.
برای درمان بیماری های عصبی مانند هیستری ضعف اعصاب و رفع سکسه کافیست که بهار نارنج خشک شده را دم کرده و میل نمایید.
نکته قابل تامل این است که از عرق بهار نارنج می توانید به جای دیازپام استفاده کنید. قابل توجه است که ، از آن می توان به عنوان یک پیش داروی موثر جهت کاهش اضطراب بیماران قبل از انجام عمل جراحی استفاده کرد.
یک آزمایش انجام شده است و قبل عمل جراحی جهت کاهش اضطراب بیماران به انها عرق بهار نارنج و دیازپام داده شده است.نتیجه تحقیق این شده است که میزان اضطراب در هر دو حالت کاهش پیدا کرده است.
بهار نارنج و فواید بینظیر مصرف آن
بهارنارنج ، شکوفه ی درخت میوه نارنج است که کاربرد فراوانی در صنایع عطرسازی و اسنس و عرقیجات و مربا و … دارد.اگر عاشق رایحه بهار نارنج هستید کافیست که در ماه اردیبهشت به شهرهای بابل یا شیراز سفر کنید که به شهر بهار نارنج شهرت دارند.
از این شکوفه ها عرقی می گیرند که طبعی گرم دارد و بسیار مفید و پرکاربرد است.
فواید مصرف بهارنارنج
- تاثیر روی سیستم عصبی
- جلوگیری از ایجاد استرس و اضطراب در فرد
- تسکین میگرن
- تقویت کننده معده
- درمان تپش قلب
- کنترل تشنج
- کنترل حمله قلبی
- درمان کم خوابی
- درمان بی خوابی
- خاصیت اشتها آوری
- درمان کننده سرفه
- نرم کننده پوست خشک
- جلوگیری از شکنندگی مویرگ ها
- درمان دل دردهای مداوم
- درمان نفخ معده
- درمان اسپاسم
- درمان سوء هاضمه
- کاهش فشار های عصبی
- درمان قولنج های عصبی
- درمان سنگ کلیه
- درمان سنگ مثانه
نکاتی در مورد مصارف بهار نارنج
عرق بهار نارنج برای پوست خیلی مفید است است و در محصولات مختص کودکان در کشور فرانسه مورد استفاده قرار می گیرد. بهتر استن به جای تونرهای آماده از این محصول صد در صد طبیعی استفاده کنید.
اگر دنبال یک حمام معطر و آرامش بخش هستید کافیست که سه تا پنج فنجان شیر گرم را با نصف فنجان عرق بهارنارنج مخلوط کرده و یک قاشق بزرگ به آن عسل اضافه کنید و در آب وان بریزید.
شستن دستها با این عرق بهار نارنج باعث معطر شدن دستها می شود که این کار در آسیای میانه در مهمانی ها مورد استفاده قرار می گیرد.
کافیست که مقدار کمی عرق بهارنارنج را در یک کاسه آب جوش بریزید تا خانه تان معطر شود.
اگر این عرق را در کنار رختخواب خود قرا دهید قطعا خواب بهتری خواهید داشت.
برای کسانی که اب زیاد نمی خورند می توانند کمی از این عرق را در آب ریخته و یک نوشیدنی با طراوت بوجود آورده و میل کنند.
یکی از بهترین سس ها ترکیبی از دو قاشق غذاخوری روغن زیتون ، یک قاشق سرکه و نصف قاشق چای خوری عرق بهارنارنج و کمی فلفل و نمک است
عرق بهار نارنج بهترین درمان برای مشکلات معده و باد معده و سوء هاضمه در آسیای میانه است.اگر موقع شستن لباسها چند قطره در ماشین لباسشویی بریزید لباسهایتان معطر می شود.
نکات کلیدی در مورد بهار نارنج
یکی از خواص بی نظیر این گیاه این است که باعث افزایش گردش خون در رگ ها می شود و بدین وسیله فشار خون را در بدن شما تنظیم می کند یعنی اگر بالا باشد ، پایین می آورد و اگر پایین باشد ، بالا می برد.
- ۰ نظر
- ۳۰ مرداد ۹۸ ، ۱۰:۳۷